Video Archive         Recent Topics      
YMR logo

You are here:  Your Model Railway Club > Other Areas. > General Model Railway Discussion. > NGRM Forum Problem To bottom of page
                 

 Moderated by: Spurno  
AuthorPost
albert weatherspoon
Full Member
 

Joined: Wed Jun 10th, 2015
Location:  Ipswich, Suffolk, United Kingdom
Posts: 31
Status: 
Offline

My photos:
view photos in Gallery
view photos as slides

I'm having trouble  logging in to the NGRM forum and wonder if there is a problem with it or my machine. What happens is that I was getting along fine, being logged in automatically on visits, then about five days ago this system stopped and I had to log in. Put in details and password was rejected so I reset as per the system and got in fine, closed down as normal after visit. Next time no automatic log in and new password rejected, reset again, fine. this has repeated five times over the last four days (I usually go in once a day), twice yesterday as I reset my password in the morning and in the evening. I tried again this morning and am still rejected. I e-mailed the admin about the problem but haven't heard yet. Fed up of resetting password (running out of ones I can remember).
Anyone had similar issues and can recommend a solution?

Ed
Full Member


Joined: Tue Jan 29th, 2013
Location: West Anglia Main Line, United Kingdom
Posts: 3787
Status: 
Offline

My photos:
view photos in Gallery
view photos as slides

Others have had problems in the past and looking on NGRM information thread it suggests you try clearing the browser's cache and cookies.

https://www.lifewire.com/how-to-clear-cache-2617980

https://www.lifewire.com/how-to-delete-cookies-2617981


Ed


                 

Recent Topics Back to top of page

Powered by UltraBB 1.15 Copyright © 2007-2011 by Jim Hale and Data 1 Systems. Page design copyright © 2008-2013 Martin Wynne. Photo gallery copyright © 2009 David Williams.